Фото: Національна поліція

На Рівненщині під час комендантської години п'яний водій побив поліцейського

У понеділок, 29 січня, близько другої ночі в місті Острог на Рівненщині 54-річний чоловік скоїв напад на поліцейського під час комендантської години. Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Рівненській області. 

Зазначається, що під час патрулювання у комендантську годину на одній із вулиць міста екіпаж Сектора реагування патрульної поліції (СРПП) виявив автомобіль Volkswagen Golf. Утім, водій законну вимогу про зупинку проігнорував й додавши швидкості, продовжив рух вперед. 

Інспекторам все ж вдалося зупинити порушника. Ним виявився 54-річний житель села Дертка Хмельницької області, який за зовнішніми ознаками перебував у стані алкогольного сп’яніння. Однак він відмовився від проходження огляду. 

Коли один з інспекторів складав адмінматеріали, порушник почав лаятися нецензурною лексикою на адресу іншого поліцейського та шарпати його за одяг. Згодом він побив правоохоронця. У чоловіка діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забої. Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Правопорушнику повідомили про підозру за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. За скоєне 54-річному чоловіку загрожує покарання у виді обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років.

Нагадаємо, до 1 лютого 2024 року для переміщення територією Волинської області в умовах комендантської години необхідно отримати перепустку нового зразка. Їх надають для фізичних осіб і на спеціальні транспортні засоби.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Події, 30.01.2024 14:29