Фото: патрульна поліція Києва

На столичному Печерську 19-річний водій BMW збив жінку на пішохідному переході

У Києві правоохоронці затримали водія BMW, який збив жінку на пішохідному переході. Підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі. 

Як повідомляє прес-служба поліції Києва, у середу, 1 травня, до столичних правоохоронців надійшло повідомлення, що в Печерському районі міста на пішохідному переході збили людину. На місці правоохоронці затримали керманича автівки. Внаслідок зіткнення постраждала 37-річна киянка. Медики госпіталізували її до лікарні з тяжкими травмами.

ДТП у Києві

Фото: патрульна поліція Києва

Слідство встановило, що 19-річний чоловік за кермом автомобіля BMW X3 допустив наїзд на 37-річну місцеву мешканку, яка перетинала дорогу по нерегульованому пішохідному переході. Правоохоронці також перевірили водія на стан сп’яніння: прилад "Драгер" показав, що підозрюваний виявився тверезим.

Водію інкримінують порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони заподіяли тяжке тілесне ушкодження. За такий злочин йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від трьох до восьми років. Також правоохоронці вручили чоловікові клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що в Україні значно збільшилась кількість дорожньо-транспортних пригод, учасниками яких були водії у стані алкогольного сп'яніння. Зокрема, за перші чотири місяці поточного року кількість "п'яних" аварій становила 50 тисяч.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 03.05.2024 03:43