Скріншот з відео

На заводі у Каневі спалахнула масштабна пожежа: над містом здійнявся чорний дим (відео)

У четвер, 4 січня, у місті Канів, що на Черкащині, спалахнула масштабна пожежа. У населеному пункті загорівся місцевий завод.

Про це повідомляє управління ДСНС у Черкаській області. За даними рятувальників, зранку 4 січня надійшло повідомлення про пожежу на території одного з підприємств у Каневі.

Працівники ДСНС виявили, що вогонь охопив покрівлю підприємства: площа загоряння сягає близько 200 квадратних метрів. Оголошено підвищений номер виклику, рятувальники намагаються ліквідувати пожежу.

За даними місцевих Telegram-каналів, у Каневі горить сирзавод. Про причини загоряння наразі не повідомляють. На оприлюднених кадрах видно, що пожежа досить потужна і чорний густий дим помітний з різних районів населеного пункту.

Раніше, 18 листопада, у Києві на Подолі сталася пожежа. На місці загоряння бачили сильне задимлення. Згодом правоохоронці загасили вогонь.

У Шевченківському районі Києва 15 листопада теж сталася пожежа в гуртожитку. Рятувальники вивели з приміщення 30 людей, на щастя, ніхто не постраждав.

Масштабну пожежу в Києві також зафіксували 14 листопада — на станції технічного обслуговування у Солом'янському районі. Вогонь розповсюдився на площі понад 150 метрів квадратних. Спочатку на СТО почули звук вибуху, після якого з будівлі вибігла людина, а вже потім розпочалася пожежа.

Нагадаємо, 26 листопада у Львові сталася пожежа у квартирі житлового будинку, у якій загинули 36-річний чоловік і шестирічна дитина. А днем раніше здійнялася пожежа на території критого ринку на Вінниччині — під полум'ям було 800 кв.м.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 04.01.2024 13:15