Фото: Telegram мера Бєлгорода

Наслідки вибухів у Бєлгороді: російська влада повідомила про поранених та руйнування (фото)

У четвер ввечері, 4 січня, у російському Бєлгороді прогриміли вибухи. Місцева влада повідомляє про пошкодження майна та поранених жителів міста.

Відповідний допис з'явився у Telegram мера Бєлгорода Валентина Демидова. Російський чиновник повідомив, що за попередньою інформацією у місті є постраждалі.

"Внаслідок обстрілу цієї ночі за попередньою інформацією двоє чоловіків постраждали. З осколковими пораненнями їх госпіталізували — медики надають допомогу", — йдеться у повідомленні Демидова.

Мер також повідомив, що відомо про пошкодження понад 30 автомобілів та близько 130 шибок у квартирах будинків. Очільник Бєлгорода опублікував фотографії наслідків "бавовни".

Раніше повідомлялось, що 4 січня ввечері в різних містах окупованого Криму місцеві мешканці чули звуки вибухів. Зокрема, про небезпеку інформували в Саках, Новофедорівці, Євпаторії.

Також у четвер у післяобідню пору українські сили провели успішну атаку на позиції російських військ в окупованому Севастополі. Зокрема, вони уразили командний пункт у Криму. Інформацію про це підтвердило Управління стратегічних комунікацій Збройних сил України.

Своєю чергою командувач Повітряних сил України Микола Олещук теж написав "привіт окупантам у Криму" та подякував пілотам за "бездоганну бойову роботу". Більше деталей він не повідомляв. До цього Telegram-канал "Кримський вітер" оголосив про "приліт" у військову частину російської протиповітряної оборони.

Окупаційна влада назвала цю атаку на Крим "наймасованішою" за останній час. Деякі джерела повідомляли про понад десять вибухів у Севастополі. У міноборони Росії стверджували, що над півостровом збили десять українських ракет.

Нагадаємо, що речник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов прокоментував це так: українські військові продовжують виконувати свою роботу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.01.2024 06:18