Фото: соцмережі

Не долетіли до цілі: ворожі "шахеди" впали у Криму та Краснодарському краю (фото, відео)

Два "шахеди", випущені по Україні в ніч на 29 листопада, не дісталися до цілей. Один з безпілотників впав у тимчасово окупованому Криму, а інший — у Краснодарському краю Російської Федерації.

Про це повідомляють російські пабліки. 

Згідно з наявною інформацією, у російському Єйську дрон-камікадзе впав посеред пляжу через потужний шторм. На оприлюднених кадрах з місця події видно, що "шахед" не здетонував. Очевидці зазначають, що дрон достатньо великий і невідомо, куди він летів.

Водночас у Криму "шахед", схоже, розбився внаслідок падіння. У мережі показали лише уламок дрона.

За даними Повітряних сил, вночі російські загарбники атакували територію України ударними безпілотниками типу Shahed з напрямку Приморсько-Ахтарськ та керованими авіаційними ракетами Х-59 з повітряного простору окупованої Херсонщини. Майже усі ворожі об'єкти були збиті засобами протиповітряної оборони.

Раніше Юрій Ігнат пояснив, чому окупанти так часто атакують Хмельниччину. Основною ціллю окупантів у даному регіоні є військовий аеродром Старокостянтинів.

Нагадаємо, раніше Юрій Ігнат заявляв, що наразі не змінюватиметься система, за якої Повітряні сили оголошують повітряну небезпеку і щодо ударних безпілотників, ракетної атаки, тактичної авіації чи реактивних систем залпового вогню.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.11.2023 12:13