Фото: Facebook/Сергій Нагорняк

Не задекларував Lexus: НАБУ повідомило про підозру нардепу від "Слуги народу"

Національне антикорупційне бюро України повідомило про підозру чинному нардепу за недекларування автомобіля. Йдеться про Lexus 2020 року випуску вартістю близько 1,9 млн грн.

Про це повідомили в прес-службі НАБУ.

"За незадекларований Lexus 2020 року випуску вартістю майже 1,9 млн грн отримав підозру від НАБУ і САП народний депутат України IX скликання. Автівка хоч і належала його батькові, але від моменту її купівлі нею користувався нардеп разом із дружиною", — зазначили у відомстві.

За даними ЗМІ, підозру отримав нардеп від "Слуги народу" Сергій Нагорняк.

Правоохоронці підозрюють політика у внесенні неправдивих відомостей до електронної декларації за 2020 рік. Розслідування розпочато на підставі висновку НАЗК.

Сам нардеп днями опублікував відео на своїй сторінці у Facebook, де розповів, що він вже місяць "у відрядженнях". Однак щодо підозри політик нічого не сказав.

Нагадаємо, на початку 2023 року Нагорняк втрапив у скандал із гуманітаркою. Нардеп нібито передав родині загиблого військового пакунок із простроченими продуктами. У той період депутат роздавав польську гуманітарку в пакетах зі своїм ім’ям.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 09.02.2023 12:27