Фото: Державна служба України з надзвичайних ситуацій

Нічний удар ракетами по Харкову: рятувальники показали наслідки влучань (фото)

Вночі у п'ятницю, 8 грудня, окупанти завдали не менше шести ракетних ударів по Харкову. За попередньою інформацією, ворог бив по місту ракетами С-300.

У Державній службі України з надзвичайних ситуацій показали фото наслідків нічного ракетного обстрілу. Зафіксовано влучання в Холодногірському та Шевченківському районах.

Пошкоджені житлові будівлі, 26 приватних автомобілів. В одному із гаражів виникла пожежа, однак загоряння вже ліквідовано.

За даними поліції, поранення отримали щонайменше двоє осіб. Це, зокрема, 36-річна жінка, якій надали медичну допомогу на місці, а також 25-річний чоловік — він з вибуховими травмами госпіталізований до лікарні.

Нагадаємо, раніше війська Російської Федерації атакували дронами-камікадзе село на Харківщині. Влада повідомляла про влучання. Внаслідок удару БпЛА в селі Олександрівка Богодухівського району пошкоджено інфраструктурний об'єкт. 

Також 16 листопада у Чугуївському районі Харківської області пролунали щонайменше сім вибухів. Рашисти випустили по регіону ракети С-300 з Бєлгородської області РФ. Так, внаслідок ворожого обстрілу постраждали будівлі закладу освіти та приватний житловий будинок. Про постраждалих не повідомлялося.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.12.2023 08:15