NovaPay розмістив чергові випуски облігацій — серії D, E та F

29 КВІТНЯ 2024 13:09

NovaPay зареєстрував та розмістив ще три випуски власних облігацій — серій D, E та F — на суму 100 млн грн кожний. Цінні папери вже доступні для купівлі у мобільному додатку NovaPay. Там їх можна легко придбати за кілька хвилин та в кілька кліків.

"Власні облігації NovaPay — гідна альтернатива банківському депозиту з конкурентною дохідністю та простим процесом покупки. Це додаткова можливість урізноманітнити свій інвестиційний портфель, подбати про збереження і накопичення коштів, — говорить Ігор Приходько, фінансовий директор NovaPay. — Ми цінуємо довіру клієнтів, що вже придбали наші цінні папери, — це 1 000 клієнтів, що купили облігацій більше ніж на 200 млн грн — і впроваджуємо нові випуски".

Відсоткову ставку визначено на рівні до 17% річних. Їх можна буде придбати строком від 1 до 12 місяців. Виплата доходу здійснюватиметься на платіжний рахунок клієнта після закінчення терміну дії угоди про купівлю цінних паперів.

Нагадаємо, NovaPay* — перша приватна компанія в Україні, яка у воєнний час випустила корпоративні облігації з публічною пропозицією. У 2023 році компанія розмістила перші три випуски цінних паперів (серії А, В та С) по 100 млн грн кожен.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 29.04.2024 13:09