Володимир Путін. Джерело: росЗМІ

Нові маразми диктатора Путіна: "У всьому винна Україна і Борис Джонсон"

Президент Володимир Путін зустрівся з очільниками муніципальних утворень суб'єктів Росії. Під час своєї промови він раптом поскаржився на відмову України від переговорів з Росією та, не вибираючи слів, розпочав критикувати Україну та її союзників.

Про це повідомили російські пропагандистські ЗМІ.

"Вони відмовилися від переговорів. Нагадаю, в Стамбулі про все домовилися, кажу це вам, головам муніципальної влади, всі громадяни повинні це знати, але ви напряму з людьми працюєте. Ми ж домовилися про все. Щобільше, керівник переговорної групи зі сторони України поставив навіть під цим свій підпис. Підпис стоїть, в нас документ он лежить. Нам тільки казали: треба знак якийсь подати, що Росія справді має намір піти на розв'язання цих питань мирним шляхом, треба війська відвести від Києва, відвели. Через день вони викинули на смітник всі домовленості", — сказав Путін.

Далі він заявив, що начебто це колишній прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон відмовив від домовленостей з Росією.

"Ну, придурки, ні?! І прямо каже: якби ми пішли на це, вже все давно би закінчилось півтора року тому", — вигадав щось тільки йому зрозуміле Путін.

Російський диктатор також назвав "Формулу миру" "продовженням реалізації декрету президента України про заборону вести переговори з Росією".

"Ось що це таке. Це заборонні вимоги для переговорного процесу", — зазначив президент Росії.

Нагадаємо, декілька днів тому в Інституті вивчення війни заявляли про те, що внутрішня боротьба та фракційна динаміка всередині Кремля не є новими явищами та не вказують на неминучий крах путінського режиму, особливо тому, що вертикалі влади є його основою. Російський диктатор Володимир Путін пильно стежить за тим, щоб жодна людина з його оточення не отримала надто багато влади.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.01.2024 23:31