Ілля Євлаш. Джерело: Повітряні сили ЗСУ

Новим речником Повітряних сил став Ілля Євлаш: що про нього відомо

Новим речником Повітряних сил Збройних сил України став майор Ілля Євлаш. Раніше цю посаду обіймав Юрій Ігнат.

Про це повідомила прес-служба Повітряних сил ЗСУ.

"Згідно з наказом головнокомандувача Збройних сил України № 480 від 15 березня 2024 року начальником служби звʼязків з громадськістю командування Повітряних сил Збройних сил України призначено майора Євлаша Іллю Олеговича", — йдеться у повідомленні.

Що відомо про Іллю Євлаша

Ілля Євлаш проходив службу в командуванні Сухопутних військ на посаді старшого офіцера служби звʼязків з громадськістю. Очолював службу звʼязків з громадськістю угруповання сил і засобів оборони міста Київ та прес-службу оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця". Зокрема, він є речником східного угруповання військ.

Варто зазначити, що 16 березня командувач Повітряних сил Збройних сил України Микола Олещук заявив, що речника Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната переводять на іншу посаду. За його словами, полковник хоча й працюватиме на іншому напрямку, але залишиться у складі Повітряних сил.

17 березня Юрій Ігнат підтвердив, що покидає свою посаду. Він висловив подяку колегам за проведену роботу у складі Збройних сил України. За словами військового, ноутбук, світло і камера — це основні інструменти, які допомагали йому в роботі. 

Нагадаємо, що 7 березня президент України погодив кандидатуру Валерія Залужного на посаду Надзвичайного і Повноважного посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії. Міністерство закордонних справ України спрямувало британській стороні відповідний запит на агреман.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.03.2024 18:14