Фото ілюстративне зі соцмереж

Одеська поліцейська зневажливо висловилася про загибель людей під час обстрілу: розпочато розслідування

В Одесі поліцейську відсторонили через відеоролик. У ньому дівчина заявила, що не розуміє навіщо охороняти церкву з декількома десятками людей, навіть якщо вони загинуть внаслідок обстрілу. З цього приводу розпочато службове розслідування.

Про це повідомила прес-служба Головного управління національної поліції в Одеській області.

Ролик раніше опублікували у місцевому Telegram-каналі.

"Сьогодні, 5 травня, під час моніторингу Інтернету в одному з пабліків виявлено відео з висловленнями поліцейської щодо невдоволення обов’язком чергувати біля церкви на Великдень і байдужістю до можливих обстрілів і загибелі громадян", — заявили в поліції.

Дівчина скинула ролик у приватну групу своїм друзям, після цього він завірусився у Telegram-каналах. У прес-службі зауважили, що дівчина стала поліцейською місяць тому.

"Наразі співробітницю відсторонено, ініційовано проведення службового розслідування, за результатами якого поліцейську буде звільнено", — розповіли у поліції.

У відео дівчина висловлює невдоволення обов'язком чергувати біля церкви та каже: "Ну, прилетить туди, нічого страшного. Це ж не мінус 100 людей, всього лише 30, лол".

Нагадаємо, що 4 травня вдень російські окупанти завдали ракетного удару по Одеському району. Внаслідок обстрілу поранено трьох людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 05.05.2024 20:56