Фото ілюстративне зі соцмереж

Окупанти атакували Дніпропетровщину, зафіксовано "прильоти" в обласному центрі: деталі

У суботу, 13 січня, під час повітряної тривоги в Дніпрі лунали вибухи. Місцева влада повідомила про "прильоти" в місті. На щастя — без жертв.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"Маємо "прильоти" у Дніпрі. Яких збитків завдали удари, зараз уточнюємо. Та найголовніше завжди — люди. На щастя, всі цілі. Минулося", — написав він у своїх соціальних мережах.

Очільник області подякував оборонцям неба, адже їхня робота допомогла уникнути більших наслідків.

"Неспокійно на Нікопольщині. Агресор не вгамовується, знову б'є по району. Російські злочинці відповідатимуть за все, що скоїли на українській землі", — додав Лисак.

Раніше голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації розповів про збиття двох рашистських ракет у Криворізькому районі.

"Дві ворожі ракети — тепер брухт. "Крилатих" приземлили у Криворізькому районі. Дякую оборонцям неба з ПвК "Схід"!" — зазначив Лисак.

Зранку Повітряні сили ЗСУ попереджали про загрозу ударів ракетами "Кинджал" по Дніпру. Сергій Лисак писав також, що з п'ятої ранку в області було гучно.

"Чергова ракетна атака ворога на Україну. З пʼятої ранку в області декілька разів було гучно. Вся інформація — після завершення тривоги", — зазначав він.

Нагадаємо, що в суботу, 13 січня, в Чернігові місцеві мешканці чули вибухи. Місцева влада заявила про роботу сил протиповітряної оборони. Однак уламки російських ракет упали на території міста.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.01.2024 10:56