Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

Окупанти атакували Миколаїв: на одному з об'єктів спалахнула серйозна пожежа

Вночі 18 липня у Миколаєві пролунали вибухи. Пізніше стало відомо про пожежу у місті. Внаслідок події, за попередньою інформацією, постраждалих та загиблих немає.

Про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім. За словами чиновника, на місці працюють пожежники, ліквідуючи наслідки.

"Гасимо пожежу. Без жертв попередньо", — розповів він. Інших подробиць про вибух та про місце події голова ОВА не розкрив.

Водночас мер міста Олександр Сєнкевич додав, що пожежа сталася на одному з обʼєктів.

"Досить серйозна. На місці працюють рятувальники ДСНС. Зранку надам повну інформацію", — зазначив він.

Перед цим у Миколаєві пролунали вибухи близько другої години ночі. Це сталося під час оголошеної повітряної тривоги через загрозу атак противника із застосуванням ударних безпілотників. У регіоні також повідомляли про роботу протиповітряної оборони.

Обстріл України у ніч на 18 липня: що відомо

Вночі у вівторок Росія здійснює по Україні комбіновану атаку. Повітряні сили попереджали про загрозу обстрілу різних областей ракетами та ударними безпілотниками. У низці регіонів оголошено повітряну тривогу, триває робота протиповітряної оборони.

В Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій та Дніпропетровській областях, за даними військових, була загроза застосування ворогом ударних безпілотників. У Полтавській, Черкаській, Дніпропетровській, Харківській та Кіровоградській областях — загроза застосування балістичного озброєння.

Після другої ночі в Одесі пролунала серія вибухівГолова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер повідомив, що Росія атакує південні області ударними безпілотниками.

Нагадаємо, Миколаївщина 16 липня також була під ворожим вогнем. Так, вночі ворог завдавав артилерійських ударів по місту Очаків Очаківської громади. Також росіяни здійснили артилерійський обстріл населеного пункту Куцурубської громади, внаслідок чого відбулося займання сухої трави.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.07.2023 03:32