Порятунок людей з-під завалів. Джерело: ДСНС

Окупанти обстріляли шахту в Торецьку: з-під завалів урятували чотирьох людей (фото, відео)

У вівторок, 28 листопада, рашисти вдарили по території шахти в Торецьку Донецької області. Під час аварійно-рятувальних робіт надзвичайники врятували з-під завалів чотирьох осіб та передали працівникам швидкої медичної допомоги.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Донецькій області.

"Сьогодні у Торецьку Бахмутського району в результаті ворожого обстрілу зазнала пошкоджень одноповерхова будівля на території виробничого підприємства "Шахта Торецька" державного підприємства "Торецьквугілля", — йдеться в повідомленні.

Рятувальники зазначили, що на місці події працювали рятувальники 22 державного пожежно-рятувального загону.

"Під час проведення аварійно-рятувальних робіт надзвичайники врятували з-під завалів чотирьох осіб та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Роботи завершено. Від Головного управління залучили 13 представників особового складу та три одиниці техніки", — підсумували в ДСНС.

Нагадаємо, що наприкінці жовтня в Торецьку Донецької області протягом 15 годин рятувальники приборкували пожежу на шахті, яка спалахнула після російського обстрілу. Тоді загорівся підіймальний механізм і покрівля триповерхової будівлі адміністративно-побутового корпусу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.11.2023 16:15