Фото: ілюстративне Джерело: ТСН

Окупанти вдарили по Харківщині: загинули троє людей, серед них — дитина

У середу, 10 квітня, російські військові здійснили масовану атаку на Харківщину. Внаслідок терористичного обстрілу загинули троє людей, серед них — 14 річна дитина.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

За його словами, ворог атакував селище Липці на Харківщині. У населеному пункті пошкоджені приміщення аптеки та крамниці.

"Поранена 34-річна жінка. З-під завалів рятувальники визволили 16-річного юнака. 14-річна дівчина та ще дві жінки отримали смертельні поранення", — зазначив Клименко.

Також росіяни 10 квітня атакували Вовчанськ на Харківщині. Ворог з безпілотника скинув вибухівку на автобус. Внаслідок вибуху 54-річний чоловік отримав поранення. Пізніше населений пункт знову опинився під ударом авіабомбами: пошкоджені будинки та господарчі споруди.

"Легкі тілесні ушкодження отримав чоловік, який працює сторожем. Це — чергові злочини проти цивільних, чергове вбивство дитини. Знищення крамниць, аптеки, удар по автобусу — тероризм. І за нього ворог відповість", — додав міністр.

Нагадаємо, 9 квітня Володимир Зеленський відреагував на масовані обстріли Російською Федерацією Харкова. За словами українського лідера, Україна потребує більше систем протиповітряної оборони та ракет до них.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.04.2024 16:30