Фото: Telegram-канал руху "Атеш"

Партизани виявили незамасковану російську ППО в окупованому Джанкої (фото)

Агент партизанського руху "Атеш" виявив протиповітряну оборону ворога на аеродромі Джанкоя. Додатково розміщені російські зенітно-ракетні комплекси не були жодним чином замасковані.

Про це повідомив рух "Атеш" у своєму Telegram-каналі.

Партизани наголосили, що їхні агенти продовжують відстежувати нарощування систем ППО на окупованому півострові. Так, на аеродромі міста Джанкой додатково розміщені зенітно-ракетні комплекси, які рашисти "забули" замаскувати. 

"За нашою інформацією, начальник бойового розрахунку, який був направлений на аеродром, не одноразово подавав заявки на отримання маскувальних мереж, але відповіді так і не отримав. Російське командування всіма можливими способами намагається закрити важливі об'єкти інфраструктури, але коштів ППО є критично недостатнім", — йдеться у повідомленні партизанів.

Рух "Атеш" виявив системи ППО росіян в окупованому Джанкої

Фото: Telegram-канал руху "Атеш"

Як зазначають у русі, зараз "Атеш" проник у Кримську дивізію ППО і надалі пильніше стежитиме за наявністю та відсутністю засобів протиповітряної оборони на півострові.

Раніше українські партизани з руху "Атеш" провели розвідку аеродрому, який є одним із стратегічно важливих об'єктів в Єйську, що у Краснодарському краї Росії. Розвідники передали Збройним силам України цінну інформацію.

Нагадаємо, раніше агенти українського підпілля провели розвідку складів з боєприпасами 758 центру матеріально-технічного забезпечення Чорноморського флоту Росії на території тимчасово окупованого Криму. Відповідні склади знаходяться біля населеного пункту Наумовка Сакського району.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.04.2024 22:38