Фото: Суспільне Херсон

Пекельна доба на Херсонщині: окупанти випустили понад 600 снарядів

За минулу добу російські загарбники 102 рази обстріляли Херсонську область. Ворог випустив 673 снаряди з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БпЛА та авіації.

Про це повідомив в Telegram-каналі очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"По місту Херсон ворог випустив 30 снарядів. Російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області, підприємства та зерновий термінал у Херсонському районі. Через російську агресію одна людина загинула, ще двоє — дістали поранені", — йдеться у повідомленні.

За даними начальника Херсонської МВА Романа Мрочка, ураження зафіксували в Херсоні, Придніпровському, Антонівці, Садовому та Степанівці. Загалом за минулу добу російські війська 22 рази обстріляли населені пункти Херсонської міської територіальної громади та використали для цього 104 снаряди.

"За добу внаслідок російських обстрілів один чоловік загинув, три жінки зазнали поранень різного ступеня тяжкості. Всім травмованим надали медичну допомогу", — повідомив очільник Херсонської МВА.

Зауважимо, що у четвер, 14 грудня, у Херсоні внаслідок ворожих обстрілів впродовж дня постраждали четверо людей. Одна людина загинула. За словами Мрочка, один поранений чоловік віком 57 років помер у лікарні одразу після госпіталізації. Також трьом травмованим жінкам надана медична допомога. Найстаршій — 92 роки.

Нагадаємо, днями росіяни обстріляли з артилерії село Тягинка Бериславського району на Херсонщині. Поранення отримав 50-річний місцевий мешканець. Відомо, що у момент ворожої атаки чоловік перебував у власній оселі. Щодо цього випадку розпочато кримінальне провадження.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.12.2023 09:57