Фото: Нацполіція

Пенсіонера жорстоко вбили через бажання "порибалити": подробиці конфлікту на Одещині

В Одеській області жорстоко вбили пенсіонера внаслідок сутички з молодиками, які хотіли порибалити на місцевому ставку. Трагедія сталася вночі.

Про це повідомила Національна поліція в Одеській області.

Зазначається, що на Одещині сталася сутичка між молодиками та літніми охоронцями ставка, під час якої одного пенсіонера жорстоко зарубали сокирою. За даними слідства, подія сталася вночі, тобто — під час комендантської години у Подільському районі — на березі ставка у Любашівській громаді.

Поліція повідомила, що спершу стався словесний конфлікт між двома чоловіками 31-го та 34-х років, які нібито приїхали порибалити, та двома охоронцями водойми 54-х та 64-х років. У підсумку сварка переросла в бійку, під час якої травми отримали всі учасники конфлікту.

У відомстві наголосили, що коли пристрасті вщухли, учасники бійки самі сповістили правоохоронців і викликали "швидку", яка доставила їх до лікарні. 

"Лікарі діагностували всім чотирьом чоловікам тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості, трьох травмованих госпіталізували, а одному призначили амбулаторне лікування. За кілька днів, один з госпіталізованих, 64-річний охоронець, помер у лікарні", — розповіли у поліції.

За даними слідства, смертельні травми пенсіонеру завдав 34-річний учасник бійки. Наразі йому повідомили про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкоджені, що спричинило смерть (ч. 2 ст. 121 ККУ). Молодику загрожує до десяти років тюрми. 

Цікаво, що зловмиснику призначено несуттєвий запобіжний захід — нічний домашній арешт. Рішення щодо притягнення  інших фігурантів буде прийматися після отримання висновків судово-медичних експертиз.

У поліції наголосили, що за фактом події розпочато ще кілька кримінальних проваджень — зокрема, через завдання легких тілесних ушкоджень, та ушкоджень середньої тяжкості.

Нагадаємо, у Київській області на автодорозі Київ-Знам’янка сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. На місці події загинули двоє водіїв.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 26.05.2023 17:36