Колаж TrueUA

"Питання менеджменту": Зеленський прокоментував відставку міністерки у справах ветеранів Лапутіної

Президент Володимир Зеленський у понеділок, 5 лютого, провів нараду із прем'єр-міністром Денисом Шмигалем. Головна тема — посилення політики ветеранів.

У своєму вечірньому відеозверненні очільник держави розповів, що держава має робити кроки, які подолають наявні проблеми в цій сфері й додадуть упевненості українцям. Так він прокоментував рішення подати у відставку міністерки у справах ветеранів Юлії Лапутіної.

Зеленський також наголосив, що нашій країні потрібні сила, свіжа енергія й достатнє лідерство в кожній сфері.

"Кроки перезавантаження — і не тільки в цьому напрямі. За всієї поваги до пані міністра, це питання виключно менеджменту. Україні потрібні сила, свіжа енергія й достатнє лідерство в кожній сфері. Ми повинні перемогти в цій війні. І зробити цього року максимум, тобто навіть більше, ніж можливо", — наголосив гарант.

Зазначимо, раніше міністерка у справах ветеранів України Юлія Лапутіна подала заяву про відставку. Її буде розглянуто на найближчому пленарному засіданні. Юлія Лапутіна була призначена на посаду у грудні 2020 року.

Нагадаємо, 4 лютого президент Володимир Зеленський уперше прокоментував чутки щодо можливого звільнення головнокомандувача Збройних сил України генерала Валерія Залужного. Він наголосив, що країні "однозначно потрібне перезавантаження". На запитання журналіста щодо повідомлень ЗМІ про можливе звільнення командувача ЗСУ президент зауважив, що йдеться про кадрове перезавантаження не лише у військовій сфері.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 05.02.2024 20:54