Фото: Національна поліція України

Показував порно й пропонував наркотики: у Києві покарали екс-тренера, який розбещував дітей

У Києві суд покарав дитячого тренера, який розбещував малолітніх дівчат. Чоловік протягом чотирьох місяців запрошував дітей до свого помешкання, де знімав порнографічні фото та відео з їх участю.

Як повідомляє поліція Києва у своєму Telegram-каналі, злочинця викрили слідчі спільно зі співробітниками ювенальної поліції Подільського управління поліції у 2020 році. Слідство встановило, що у 2019 році двоє неповнолітніх киянок, яким на той час було 12 та 13 років, на вулиці познайомились із 50-річним місцевим чоловіком, який одразу запросив їх до себе до дому.

"В оселі фігуранта дівчата вживали запропоновані ним алкоголь та наркотичні речовини, після чого порушник вів з ними відверті розмови на сексуальні теми та показував фото та відео порнографічного змісту. Надалі він підбурював малолітніх до створення власних зображень та порновідео, за які платив гроші. Такі зустрічі тривали близько чотирьох місяців", — зазначають правоохоронці.

Правоохоронці додають, що на час досудового розслідування чоловік перебував під вартою. Вироком Подільського районного суду Києва затриманого було визнано винним у скоєних злочинах та призначено максимальний термін покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 12 років.

Нагадаємо, торік у грудні в місті Львів суд виніс вирок педофілу за зґвалтування 16-річного хлопця в укритті. Водночас у телефоні зловмисника було знайдено порно та листування з іншими чоловіками.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 28.04.2024 01:51