Фото: Київська обласна прокуратура

Пошкоджені будинки, авто та четверо постраждалих: влада розповіла про масштабні наслідки атаки на Київщину

На світанку 21 березня російські окупанти здійснили масовану ракетну атаку по Київській області. Внаслідок обстрілу поранення отримали четверо місцевих мешканців.

Про це повідомила Київська обласна військова адміністрація.

"Внаслідок падіння уламків є постраждалі. Станом на 9:30 відомо про чотирьох людей. Одна з них госпіталізована до лікарні. Травми різного характеру — різані рани кінцівок, садна, травма ока та обличчя. Всім надається необхідна медична допомога", — йдеться у повідомленні.

Також спалахнули пожежі у чотирьох районах області. До того ж зафіксовано пошкодження різного ступеня в шести населених пунктах. Зокрема, понівечено понад 40 житлових приватних помешкань, дві багатоповерхівки, 12 автівок.

"Ушкодження приватних будинків різні: від вибитих вікон до повного руйнування споруд. В багатоповерхівках вибиті вікна, балкони, двері. В одному з населених пунктів також пошкоджено ліцей — вибиті вікна. Пошкоджено лінії електропередач. До обіду енергопостачання мають відновити", — наголосили у КОВА.

Нагадаємо, вночі 21 березня російські окупанти здійснили масовану ракетну атаку на Київ. Постраждали багато мешканців столиці та зафіксовано низку руйнувань у трьох районах Києва. Зокрема, пошкоджено житлові будинки, церква, дитячий садок та згоріли низка автомобілів. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.03.2024 10:55