Фото: ДСНС України

Пожежі поблизу Києва: рятувальники повідомили про масштаби операції (фото)

У Київській області триває локалізація загоряння лісової підстилки на території Вишгородського району. Пожежа розгорнулася на площі 15 га. 

Про це повідомляє ДСНС України.

Зазначається, що 15 травня о 14:20 до Служби порятунку надійшло повідомлення про загоряння лісової підстилки неподалік села Нові Петрівці. По прибуттю рятувальники встановили, що виникло загоряння лісової підстилки на площі 15 га.

"На гасіння пожежі залучено 25 осіб та сім одиниць техніки, з яких від ДСНС 15 рятувальників та чотири одиниці техніки. Для детальної оцінки ситуації використовується квадрокоптер", — йдеться у повідомленні.

Рятувальники запевнили, що триває локалізація пожежі. Ситуація контрольована.

Нагадаємо, у Тернополі вогнеборці ліквідували пожежі у двох складських будівлях, що виникли після обстрілів міста у ніч на 14 травня. Вогонь гасили за допомогою спеціального робота.

Також 13 травня у Києві на території Олександрівської лікарні, що у Печерському районі, сталося загорання в автомобілі швидкої медичної допомоги. На місці було виявлено труп жінки.

Відзначимо, що у Солом'янському районі Києва сталася пожежа на території недобудови. Крім того, повідомлялося, що у селі Мусійки Іванківської громади Київської області сталася пожежа в житловому будинку. Унаслідок трагічної події загинула дівчинка 2015 року народження.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 15.05.2023 17:47