Скріншот з відео

Принцеса Уельська лікується від раку: заява Кейт Міддлтон

У принцеси Уельської Кейт Міддлтон виявили рак. Проте жінка почувається добре і щодня стає сильнішою.

Відповідне відео з'явилось на офіційній сторінці принца та принцеси Уельських у соцмережі X.

У відеозаяві принцеса повідомила, що дізнатися про онкологію було для неї "величезним шоком" після "неймовірно важких кількох місяців". При цьому вона запевнила, що "почувається добре і з кожним днем стає сильнішою".

Наразі невідомо, який саме тип раку у принцеси, але у Кенсінгтонському палаці переконані, що Кейт Міддлтон повністю одужає.

Кейт Міддлтон перенесла операцію

У відеозаяві принцеса пояснює, що, коли їй робили операцію на черевній порожнині у січні цього року, про рак не було відомо. Проте аналізи після операції показали, що це онкозахворювання.

"Тому моя медична команда порадила мені пройти курс профілактичної хімієтерапії, і зараз я перебуваю на ранніх стадіях цього лікування", — сказала Кейт.

Принцеса заявила, що думає про всіх тих, хто хворіє на рак: "Для всіх, хто зіткнувся з цією хворобою, будь ласка, не втрачайте віри чи надії. Ви не самотні".

Жінка сказала, що відновлення після операції зайняло багато часу, тому її родина зараз є для неї пріоритетом. Міддлтон додала, що їм з чоловіком принцом Вільямом знадобився час, щоб ці події пояснити дітям — Джорджу, Шарлотті та Луї. Принцеса наголосила, що зараз їхній родині потрібно "трохи часу, простору та усамітнення".

За даними BBC, принц та принцеса Уельські прийдуть разом з королівською родиною до церкви у Великодню неділю. Проте принцеса не повернеться до виконання своїх офіційних обов'язків. У палаці також заявили, що принц Вільям не був присутній на меморіальній службі наприкінці лютого через те, що у Кетрін виявили рак.

Нагадаємо, 18 березня українські ЗМІ та Telegram-канали поширили новину про нібито смерть британського короля Чарльза III. Ця інформація виявилася фейковою.

Додамо, на початку лютого у короля Великої Британії Чарльза ІІІ діагностували рак. Він перебував у лікарні, проте завжди був позитивно налаштований щодо лікування.

Згодом британський король Чарльз ІІІ після чуток про "його смерть" провів зустріч в Букінгемському палаці. Він зустрівся з ветеранами Корейської війни.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 22.03.2024 21:48