Фото ілюстративне зі соцмереж

Пройти "маршем на Москву" та "звільнити державу від Путіна": легіон "Свобода Росії" назвав свою мету

Добровольці з легіону "Свобода Росії" мають намір "піти на Москву" та звільнити Російську Федерацію від диктатора Володимира Путіна.

Про це заявив волонтер легіону Олексій Барановський в коментарі Newsweek.

"Проукраїнські російські повстанські формування, які пробиваються через спільний кордон між двома країнами, що воюють хочуть, щоб операція, що триває, спровокувала повстання проти президента Володимира Путіна", — заявив він.

На тлі запеклих боїв Олексій Барановський, доброволець легіону "Свобода Росії" з позивним "Лутик" повідомив, що повстанці мають намір зрештою "пройти маршем на Москву". За його словами, їхньою метою є "подальше звільнення Росії від Путіна".

"Можливо, ми не зможемо зробити це зараз, але це наша головна місія", — наголосив доброволець.

Також він підкреслив, що останні напади відбуваються в той час, коли Володимир Путін готується до президентських виборів.

"Можливо, ми не зможемо зупинити федеральні вибори, але ми можемо зірвати регіональні голосування, тому ми робимо все можливе, приносячи цю "атмосферу свободи" принаймні в деякі частини країни", — пояснив Барановський, описавши майбутні вибори як "останній поштовх Путіна до узурпації влади".

Нагадаємо, 12 березня легіон "Свобода Росії" записав звернення на російсько-українському кордоні. Російські добровольці заявили, що відбиратимуть землю у кремлівського режиму "сантиметр за сантиметром". Таким чином вони запевнили, що "йдуть на вибори" на батьківщину.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.03.2024 18:43