Ліквідація наслідків обстрілу на Донеччині. Джерело: ДСНС

Ракетний обстріл Донеччини: під завалами виявили тіло чоловіка

У ніч на четвер, 30 листопада, окупанти влучили в багатоквартирний будинок Новоградівки Донецької області. Там рятувальники деблокували тіло загиблої особи.

Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України.

"Постраждало п’ять осіб. Імовірно, під завалами можуть перебувати ще четверо людей, серед них дитина. Роботи тривають", — йдеться в повідомленні.

Згодом поліція встановила особу загиблого — це 62-річний місцевий мешканець. 

Як відомо, в ніч на четвер, 30 листопада, рашисти масовано обстріляли міста Донеччини шістьма ракетами С-300. Під обстріл потрапили Покровськ, Новогродівка та Мирноград. Зранку повідомляли про десятьох постраждалих, серед них — четверо дітей. Ще п’ятьох людей шукали під завалами.

Зокрема, в Новоградівці сталося влучання у багатоповерховий будинок. Станом на ранок було відомо про поранення 13-річної дитини.

"На місці ракетного удару продовжують працювати  поліцейські та працівники ДСНС. Під завалами, ймовірно, можуть перебувати ще п'ятеро людей, серед них — дитина", — повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Нагадаємо, що в ніч на 30 листопада 2023 року російські агресори атакували Україну 20 ударними БпЛА типу Shahed. Атаки відбувалися з двох напрямків. За інформацією Повітряних сил, "непрохані гості" летіли до нас з окупованого Криму та Приморсько-Ахтарська Російської Федерації. Крім того, окупанти завдали удару по Донеччині вісьмома зенітними керованими ракетами С-300.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.11.2023 11:33