Фото: ГУ ДСНС України у Херсонській області

Рашисти влаштували пекельну ніч мешканцям Херсона: у ДСНС показали руйнівні наслідки

За минулу добу російська армія здійснила 121 обстріл Херсонської області. В наслідок ворожих атак пошкоджено цивільні заклади області. Поранення зазнала одна людина.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"За минулу добу противник здійснив 121 обстріл, випустивши 552 снаряди з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації. По місту Херсон ворог випустив 44 снаряди", ідеться у повідомленні.

Зазначається, що російські окупанти поцілили у житлові квартали населених пунктів області; медичні установи, адмінбудівлі, навчальні заклади, бібліотеку та станцію у Херсонському районі; завод у Бериславському районі. За інформацією Прокудіна, через російську агресію одна людина дістала поранення.

Повідомляється, що від влучання ворожого снаряду загорілась господарча споруда на приватному подвір’ї. Рятувальники швидко прибули за вказаною адресою та загасили пожежу.

Згідно з даними Херсонської обласної військової адміністрації, вночі ворог обстріляв і Дніпровський район Херсона. 

"На щастя, обійшлося без постраждалих. Але вулиці, магазини, автівки все понівечене снарядами. А саме місце прильоту нагадує руїну", йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, 31 грудня російські окупанти завдали удару по Херсону. Внаслідок ворожої атаки загинув 14-річний підліток, а дев'ятирічний хлопчик отримав важкі поранення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 03.01.2024 12:46