Фото: росЗМІ

Рашисти готують юнаків до мобілізації на окупованій Луганщині, — ОВА

Російські загарбники розпочали черговий етап мобілізаційних заходів на окупованій частині Луганської області. Рашисти планують забрати в армію юнаків.

Про це повідомив очільник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Посадовець наголосив, що після "виборів" диктатора Володимира Путіна на захопленій території Луганщині розпочався призов до російського війська.

"Школи та інші "освітні заклади" збирали дані про юнаків, чий вік наближається до 18 років, для подальшого передання цієї інформації в місцеві "військкомати", — сказав Лисогор.

Він також зауважив, що російські "силовики" зайняті пошуком й дорослого чоловічого населення, їх також мобілізують в армію окупанта.

Раніше повідомлялось, що російський диктатор Володимир Путін підписав указ про весняний призов на військову службу в армію РФ, який триватиме з 1 квітня по 15 липня.

Нагадаємо, раніше очільник Головного управління розвідки України Кирило Буданов заявляв, що у Російській Федерації не припинялись мобілізаційні заходи з початку повномасштабного вторгнення в Україну. Щомісяця країна-агресор мобілізує щонайменше 30 тисяч осіб.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.04.2024 19:39