Скріншот з відео Херсонської ОВА

Рашисти на Херсонщині скинули на людину вибухівку з дрона: в ОВА повідомили деталі терору

У п'ятницю, 2 лютого, по обіді російські загарбники обстріляли Херсон та село Інгулець, а ще скинули з дрона вибухівку на жителя Берислава. Кілька людей дістали різного ступеня поранення.

Про це повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація у Telegram-каналі.

Зазначається, що в обід внаслідок ворожого обстрілу села Інгулець постраждала 59-річна жінка У неї діагностували вибухову травму, поранення голови та ніг. Медики "швидкої" надали потерпілій допомогу на місці. 

Пізніше ворог знову вкрив вогнем цей населений пункт. Поранення дістав 37-річний чоловік.

"З вибуховою травмою та уламковими пораненнями ноги його доставили до лікарні", йдеться у повідомленні.

Трохи пізніше надійшла інформація про те, що окупанти скинули вибухівку з дрона на жителя Берислава.

"Під удар потрапив 46-річний чоловік. У нього вибухова травма, поранення ноги та перелом руки. Потерпілого доставили до лікарні. Йому надають медичну допомогу", зазначили в Херсонській ОВА.

Також цього дня окупаційна армія завдала авіаудару по Херсону. Рашисти вкрили вогнем житлову забудову у центральній частині міста. Частково зруйновано триповерховий будинок, а також пошкоджено довколишні оселі. Повідомляють про трьох постраждалих. 

"73-річну жінку доставили до лікарні з вибуховою травмою, контузією та пораненням ноги. Ще один потерпілий 17-річний хлопець. Його теж шпиталізували до медзакладу", уточнили в адміністрації.

Ще одна 62-річна жінка внаслідок чергового обстрілу отримала контузію, вибухову та черепно-мозкову травму. Бригада "швидкої" надала потерпілій допомогу на місці.

Нагадаємо, днями на Херсонщині внаслідок ворожих обстрілів загинули два французькі волонтери. Ще троє іноземців дістали легкі травми.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.02.2024 17:01