Фото: Офіс президента України

Рашисти намагалися прорватися на Вугледарському напрямку, але ЗСУ їх зупинили: Зеленський розповів про втрати ворога

Російські загарбники здійснили спробу наступу на Вугледарському напрямку, однак наші військові зупинили ворога. Рашисти зазнали тяжких втрат — це десятки одиниць техніки, багато вбитих і поранених.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський за підсумками щоденного селектора.

"Отримав інформацію щодо ситуації на фронті. Була спроба противника наступати на Вугледарському напрямку, але наші воїни зупинили її, завдавши ворогу тяжких втрат: десятки одиниць техніки, багато вбитих і поранених. Також тривають оборонні дії в Авдіївці та наші наступальні операції на Півдні", — зазначив президент.

Очільник держави наголосив, що заслухав звіти Міністерства оборони щодо надходження снарядів, ракет і техніки та звіти розвідок щодо ситуації на фронті, на міжнародній арені та в стані ворога.

Крім цього, політичне та військове керівництво підсумувало результати роботи "зернового коридору" за жовтень.

"Динаміка позитивна. Фіналізуємо формат страхування для суден, що додасть упевненості нам і перевізникам", — зазначив глава держави.

Нагадаємо, днями радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомляв, що російські загарбники витягують резерви з окупованого міста та перекидають живу силу під Вугледар та Пологи. Він інформував, що у місті помітили велику колону у складі восьми вантажівок з живою силою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.11.2023 12:41