Місце поранення пенсіонерів у Херсоні. Джерело: Telegram-канал Олександра Прокудіна

Рашисти обстріляли спальний район Херсона: поранені пенсіонери

У суботу, 4 листопада, Херсон знову опинився під російським обстрілом. Унаслідок атаки окупантів поранення отримали двоє пенсіонерів.

Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін. Він розповів, що після 11:00 російська армія вдарила по Корабельному району Херсона.

За попередніми даними, постраждали двоє людей. Це 82-річна жінка та 84-річний чоловік. "Швидка" забрала двох постраждалих пенсіонерів і доставила їх до лікарні.

Наслідки суботнього обстрілу Херсона

Наслідки суботнього обстрілу Херсона. Джерело: Telegram-канал Олександра Прокудіна

У п’ятницю, 3 листопада, російські окупанти посеред дня обстріляли центральну частину Херсон. Унаслідок атаки окупантів є поранені цивільні. Трьох людей госпіталізували. У прокуратурі уточнили, що окупанти застосували артилерію проти мирного населення.

Як відомо, правобережну частину Херсонської області українські сили звільнена від російських окупантів рік тому. Після втечі загарбники продовжують щоденно обстрілювати Херсонську область.

Нагадаємо, що в середу, 1 листопада, російські окупанти атакували Херсонщину. Внаслідок ворожого обстрілу в Бериславському районі загинув чоловік. Окрім того, ворог скинув дві авіабомби на дитячий садок.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.11.2023 13:55