Фото: росЗМІ

Рашисти посилюють контроль на адмінмежі між окупованими Кримом та Херсонщиною, — Спротив

Кремль дав вказівку прикордонній службі Федеральної служби безпеки (ФСБ) посилити контррозвідувальний режим на адміністративній межі між окупованим Кримом та захопленою частиною Херсонщини.

Про це повідомляє Центр національного спротиву (ЦНС).

Зазначається, що особливу увагу окупанти планують приділити захисту автомобільного та залізничного мостів між Чонгарським та Кримським півостровами. Даний напрямок забезпечує підтримку угрупування росіян на тимчасово окупованій території (ТОТ) Криму та тилове забезпечення угруповань на Херсонському та Запорізькому напрямках.

"Після окупації лівобережжя Херсонської області противник не прибрав КПВВ з адміністративної межі між ТОТ АР Крим та Херсонською областю. Дані об’єкти використовувались російськими спецслужбами для проведення "фільтраційних заходів" цивільного населення", — йдеться у повідомленні.

Відомо, що на цей час пункт пропуску "Чонгар" росіяни додатково обладнали системою сканування та моніторингу автомобілів із використанням рентгену. До того ж окупанти ретельно оглядають автомобілі з реєстраційними номерами Запорізької та Херсонської областей, як українського, так і запровадженого росіянами зразка.

На думку аналітиків ЦНС, рашисти запроваджують такі заходи, бо остерігаються нових диверсій у Криму. Центр національного спротиву закликає громадян бути особливо обережними при перетині даних пунктів пропуск.

Нагадаємо, на початку січня агент партизанського руху "Атеш" у Криму провів успішну розвідку залізничної станції у селищі Жовтневому. Там було виявлено скупчення техніки окупантів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.01.2024 17:04