Фото ілюстративне. Джерело: Pixabay

Рашисти продовжують тероризувати Одещину: влада повідомила про влучання в об’єкти інфраструктури

Уночі та на світанку середи, 10 квітня, російські окупанти тероризували Одещину дронами та ракетами. Під прицілами перебували об’єкти енергетичної та іншої інфраструктури регіону.

Про це повідомив начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

"Спочатку росіяни запустили ударні безпілотники, під прицілом знову перебувала енергетична інфраструктура. Наші засоби протиповітряної оборони знищили два "шахеди", — зазначив він.

Далі, за його словами, на світанку, близько 05:30, російські терористи атакували Одещину ракетами, застосували балістику.

"У день звільнення Одеси від фашистських загарбників росіяни вдарили по об'єктах критичної та транспортно-логістичної інфраструктури. Наразі відомо про двох постраждалих працівників транспортного підприємства", — додав Олег Кіпер.

Начальник Одеської обласної військової адміністрації підсумував, що також пошкоджено енергетичний об'єкт, приватний будинок, декілька автівок. Люди дивом не постраждали.

Нагадаємо, що в ніч на середу, 10 квітня, російські окупанти атакували Україну 17 ударними БпЛА типу Shahed-131/136 (14 знищено), двома крилатими ракетами "Іскандер-К" та однією балістичною ракетою "Іскандер-М". Крім того, близько 20:00 9 квітня знищено дві керовані авіаційні ракети Х-59, якими ворог атакував Одесу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.04.2024 08:53