Влучання ракети в Маріуполі. Джерело: Telegram-канал Петра Андрющенка

Рашисти ракетою ППО поцілили в цивільний автомобіль у Маріуполі

У неділю, 5 травня російські окупанти намагалися збити повітряні цілі біля Маріуполя. Однак при цьому влучили в цивільний автомобіль. Внаслідок цього поранення отримало подружжя, яке перебувало там.

Про це повідомила Маріупольська міська рада у соціальних мережах. Є інформація, що чоловіка та жінку доставили до маріупольської лікарні. За непідтвердженою інформацією, постраждалим ампутували кінцівки.

Водночас гауляйтер так званої "ДНР" Денис Пушилін повідомив, що автомобіль із мирними мешканцями нібито підірвався на українській 82-міліметровій міні, яку чомусь за два роки окупації ніхто не прибрав.

Місце в Маріуполі, куди влучила рашистська ракета ППО. Джерело: Маріупольська міська рада

Місце, куди влучила рашистська ракета ППО. Джерело: Маріупольська міська рада

Окрім того, у Маріупольській міськраді повідомили, що на вихідних російські військові протаранили цивільний автомобіль у Маріуполі. За попередньою інформацією, відомо про загибель водія постраждалої автівки.

"Подібні випадки регулярно відбуваються у місті. Окупанти не дотримуються жодних дорожніх правил. Поліція ж, своєю чергою, закриває очі на всі правопорушення військових, навіть із летальними випадками мирних маріупольців", — підсумували у Маріупольській міській раді.

Нагадаємо, що, за інформацією партизанського руху "Атеш", десятки російських загарбників ліквідували в тимчасово окупованому Маріуполі напередодні Великодня. Це могло статись внаслідок отруєння пасхальними стравами, які рашистам передали невідомі особи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.05.2024 20:57