Фото: ілюстративне Джерело: ТСН

Рашисти у переддень Різдва безжально били по житлових районах Херсона: є жертва

За минулу добу війська країни-агресорки 71 раз обстріляли територію Херсонської області. Лише по Херсону ворог випустив 16 снарядів.

Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"За минулу добу противник здійснив 71 обстріл, випустивши 288 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, ЗУ-23-2, авіації та БПЛА, з них — 6 Shahed. По місту Херсон ворог випустив 16 снарядів", — зазначив він.

Під час атак російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області та територію заводу у Херсоні. Через російську агресію одна людина загинула, ще дві — дістали поранення.

Нагадаємо, у неділю ввечері, 24 лютого, російські війська атакували Україну ударними безпілотниками з Півдня. У низці областей було оголошено повітряну тривогу. ППО працювала у Хмельницькій області, а також у Кропивницькому.

До того ж ввечері 24 грудня над Дніпропетровською областю Сили протиповітряної оборони знищили п'ять російських безпілотників. Внаслідок атаки є руйнування.

За даними Повітряних сил ЗСУ вночі 25 грудня протиповітряній обороні України вдалося знищити 28 ударних БпЛА Shahed-136/131 у межах Одеської, Херсонської, Миколаївської, Донецької, Кіровоградської та Хмельницької областей. Крім того, зенітними ракетними підрозділами Повітряних Сил також знищено два ворожі літаки: один Су-34 — на Донеччині (про який повідомляли увечері) та один Су-30СМ — над акваторією Чорного моря.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.12.2023 11:04