Фото: Херсонська ОВА

Рашисти вдарили по лікарні у Херсоні: фото наслідків

Вночі 2 грудня російські окупанти обстріляли місто Херсон. Ворожі снаряди влучили у медзаклад.

Про це повідомила Херсонська обласна військова адміністрація.

Внаслідок прямого влучання пошкоджено другий поверх будівлі. Зруйновано стелю, а також вибито вікна і двері.

"Приміщення були законсервовані. Сторож, який знаходився на чергуванні, не постраждав", — наголосили в ОВА.

Водночас голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін заявив, що окупаційна армія здійснила 82 обстріли Херсонської області.

"За минулу добу противник здійснив 82 обстріли, випустивши 338 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", ПТРК, танків, авіації та БпЛА. По місту Херсон ворог випустив 38 снарядів", — зазначив керівник області.

За словами Прокудіна, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів, навчальний заклад у Херсоні. Через російські обстріли одна людина загинула і одна була поранена.

Нагадаємо, вночі 2 грудня російські окупанти атакували безпілотниками Shahed Одеську область. Ворожі дрони поцілили в інфраструктурний об'єкт.

Також вночі 2 грудня у низці українських областей оголошували повітряну тривогу. Зокрема, за даними Повітряних сил, сирени лунали у Кіровоградській, Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській, Миколаївській областях. Під час повітряної тривоги вибухи лунали у передмісті Дніпра.

За даними Повітряних сил ЗСУ, вночі 2 грудня Росія атакувала Україну ракетами і дронами. В результаті бойової роботи протиповітряною обороною знищено 10 ударних БпЛА Shahed-136/131 в межах Одеської області та одну керовану авіаційну ракету Х-59 на Дніпропетровщині.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.12.2023 10:40