Фото: соцмережі / ілюстративне

Рашисти вгатили по Центральному району Херсона: є жертва та поранені

У неділю, 3 грудня, російські терористи вгатили по Центральному району Херсона. Внаслідок ворожої атаки одна людина загинула, ще троє отримали поранення.

Про це повідомив керівник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко. За словами чиновника, загарбники вели вогонь з тимчасово окупованого лівого берега.

"За попередньою інформацією,  внаслідок влучання у багатоповерховий будинок одна людина загинула й одна отримала поранення", — йдеться у повідомленні чиновника.

Згодом Мрочко опублікував оновлену інформацію щодо ворожого обстрілу.

"Внаслідок ворожого обстрілу одна людина загинула і троє були поранені. Їм надається медична допомога", — написав очільник Херсонської МВА.

Нагадаємо, 3 грудня окупанти також вдарили з мінометів по селищу Садове Херсонської області. Внаслідок обстрілу загинув місцевий мешканець.

У ніч на неділю під час повітряної тривоги у Хмельницькій області працювала протиповітряна оборона. Потерпілих та пошкоджень інфраструктурних об'єктів у регіоні не зафіксовано.

За даними Повітряних сил ЗСУ, противник атакував 12 ударними БпЛА типу Shahed з району Приморсько-Ахтарська РФ та керованою авіаційною ракетою Х-59 з повітряного простору Білгородської області РФ. В результаті бойової роботи протиповітряною обороною Повітряних Сил та Сил оборони України знищено 10 ударних БпЛА Shahed-136/131. Також керована авіаційна ракета Х-59 не досягла своєї цілі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.12.2023 16:45