Фото: ілюстративне Джерело: ТСН

Рашисти вгатили по Херсону: загинув підліток, ще одна дитина — поранена

У неділю, 31 грудня, російські окупанти завдали удару по Херсону. Внаслідок ворожої атаки загинув підліток, ще одна дитина отримала важкі поранення.

Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"Ворог ударив по Херсону. У цей час поблизу магазину були діти. 14-річний хлопчик загинув на місці", — йдеться у повідомленні.

Також поранення отримав дев'ятирічний хлопчик. Він перебуває у край важкому стані у лікарні. У дитини діагностовано черепно-мозкову травму.

"Лікарі борються за його життя. Російські нелюди вчергове показали свою справжню суть", — йдеться у повідомленні.

Водночас начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко уточнив, що близько 15:00 росіяни з тимчасово окупованого лівого берега атакували Корабельний район міста. Поранення також отримали жінки 31 і 65 років. 

Нагадаємо, 31 грудня війська-країни агресорки ракетами атакували Кіровоградську область. У регіоні зафіксовано пошкодження лінії електропередач та господарчої будівлі.

Додамо, раніше речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат попереджав, що Силам оборони невідомі плани російської армії на новорічну ніч. Проте українцям не варто ігнорувати повітряні тривоги та необхідно прислухатись до попереджень військових.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.12.2023 16:37