Фото: Вадим Філашкін / VadimFilashkin_donoda

Рашисти вгатили ракетами по Покровську на Донеччині: пошкоджено будівлі навчальних закладів та Будинок культури (фото)

У ніч на середу, 28 лютого, російські війська завдали ракетного удару по місту Покровськ на Донеччині. В результаті ворожої атаки серйозних пошкоджень зазнали будівлі ДонНТУ, загальноосвітньої школи №3 і Будинку Культури.

Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін у своєму Telegram-каналі.

Він зазначив, що російські війська для ударів по місту застосували чотири балістичні ракети. Загалом, за його словами, безпосередньо в місті Покровськ після ракетного удару було пошкоджено три адміністративні будівлі, а також 15 житлових будинків. Постраждалих немає.

Окремо Філашкін розповів про інші пошкодження, які були зафіксовані у Покровському районі області.

"В Очеретинській громаді зруйновано два будинки у Желанному й один у Новоселівці Першій. В Мар'їнській громаді обстріляні Красногорівка і Костянтинівка. У Курахівській громаді одна людина загинула і п'ятеро поранено у Гірнику, пошкоджено будинок у Курахівці, сільгосппідприємство в Острівському; обстріляна промзона Курахового", проінформував очільник ОВА.

Нагадаємо, російські окупанти вночі 25 лютого завдали ударів по Костянтинівці Донецької області. Внаслідок атаки поранено одну людину та зафіксовано низку руйнувань.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.02.2024 12:08