Фото: скріншот з відео

"Робив хлопцям нерви": як військові знищили російський танк (відео)

Українські воїни продовжують знищувати техніку та живу силу ворога. Цього разу під "гарячу руку" наших захисників потрапив рашистський танк Т-80.

Відповідний допис з'явився у Facebook Військово-морських сил ЗСУ.

Танк намагався вести вогонь по позиціях Збройних сил України.

"Українські морпіхи знищили російський танк, який робив хлопцям "нєрви", — написали у ВМС.

Військові також наголосили, що танк з екіпажем було знищено після вдалої роботи аеророзвідки та артилерії.

Ситуація на фронті

Російська Федерація не відмовляється від своїх планів щодо окупації української території. Продовжує ігнорувати Міжнародне гуманітарне право, завдає ударів, здійснює обстріли не лише по позиціях наших військ, а й по цивільній інфраструктурі населених пунктів, тероризуючи мирних жителів. 

Протягом доби противник завдав три ракетних, 24 авіаційних удари та здійснив близько 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Є загиблі та поранені серед цивільного населення, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.
Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається досить високою.

Основні зусилля противник зосереджує на веденні наступальних дій на Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. На них було відбито близько 40 атак противника. Найзапекліші бої тривають за Бахмут та Мар’їнку.

Нагадаємо, у суботу, 22 квітня, Збройні сили України ліквідували ворожий гелікоптер Мі-24. Також було збито чотири БпЛА загарбників. про це повідомив Генштаб.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.04.2023 21:05