Наслідки обстрілу Мирнограда. Джерело: Telegram-канал Вадима Філашкіна

Російські терористи скинули авіабомбу на Мирноград на Донеччині: є загиблі та поранені (фото)

Увечері 12 березня та у ніч на 13 березня російські загарбники атакували авіабомбою багатоповерхівку в Мирнограді Донецької області. За попередніми даними, двоє людей загинули, ще п’ятеро поранені.

Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

За його словами, вчора близько 23 години росіяни скинули на місто авіабомбу "Гром-Е1" — влучили у п’ятиповерхівку.

"Дві людини загинули та п’ятеро поранено внаслідок нічного обстрілу Мирнограда. Крім того, рятувальники зуміли витягнути з-під завалів 13-річну дівчинку — вона не отримала фізичних травм", — зазначив він.

Очільник Донецької обласної військової адміністрації додав, що всі поранені отримують медичну допомогу: одна людина перебуває у важкому стані, троє — у стані середньої важкості. Пошукова операція на місці події завершена.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко уточнив, що в Мирнограді шість людей врятовано з-під завалів, з них одна дитина.

У Донецькій обласній прокуратурі розповіли, що снаряд влучив у житловий масив, де постраждали чоловіки 19, 26 і 44 років і жінки 46 і 77 років.

"У потерпілих виявили мінно-вибухові травми, забої голови та тіла, а також переломи. З-під завалів однієї з будівель рятувальники дістали загиблих 76-річну жінку та чоловіка 68 років", — зазначили у відомстві.

Загалом упродовж останніх годин через російські атаки знищили багатоповерхівки у трьох містах України — Мирнограді, Сумах і Кривому Розі.

Нагадаємо, що у Кривому Розі вчора пізно ввечері завершили пошуково-рятувальну операцію на місці ворожих ракетних ударів. Внаслідок обстрілу загинули троє людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.03.2024 09:14