Фото ілюстративне. Джерело: росЗМІ

Російських військових позбавляють премій за нездатність відбити українські повітряні атаки

Російських військовослужбовців позбавлено преміальних виплат через невдалі спроби відбити повітряні атаки з боку Сил оборони України. Командування частин після таких атак розпочинає проводити службові розслідування та застосовувати дисциплінарні стягнення.

Про це повідомив партизанський рух "Атеш" із посиланням на своїх агентів із декількох підрозділів протиповітряної оборони.

"На думку російського командування, фінансові стягнення мали би стимулювати військовослужбовців, але на практиці виявилося навпаки", — зазначили партизани.

Також агенти "Атеш" зазначили, що проблема полягає у стані техніки, яка використовується для відбиття атак. На їхню думку, ця техніка є старою та погано функціонує, що створює додаткові труднощі під час виконання завдань.

"Усе це негативно впливає на морально-психологічний стан військових колективів. Люди відчувають тиск і стрес, багато хто з них шукає способів перевестися в інші підрозділи, де ситуація може бути сприятливішою", — підсумували представники партизанського руху "Атеш", які через своїх агентів моніторять ситуацію в окупантів.

Нагадаємо, минулого тижня партизани з "Атеш" інформували, що в тимчасово окупованому Севастополі рашисти встановлюють системи протиповітряної оборони поряд із житловими будинками.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.04.2024 21:26