Фото: armyinform.com.ua

Росія вивела у Чорне море ракетоносій з "Калібрами"

У вівторок, 7 травня, російські загарбники вивели в Чорне море підводний човен із "Калібрами". Наразі невідомо, в яку ціль в Україні окупанти планують вдарити.

Про це в ефірі телемарафону повідомив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук. Він наголосив, що ракетоносій вийшов у море 7 травня ввечері, але речник не вказав, скільки на підводному човні розміщено "Калібрів".

"Потенційна небезпека враховується і куди саме ворог запустить ракети, стане відомо лише тоді, коли почне цей процес", — сказав Плетенчук.

Водночас начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня наголосив, що всі ці процеси відстежуються й у людей буде час для реагування на ракетну загрозу.

Нагадаємо, минулого тижня російська армія здійснила понад 380 обстрілів українських міст та регіонів. Саме тому, за словами президента України Володимира  Зеленського, рішення про системи протиповітряної оборони та зброю необхідні зараз для захисту життя.

Своєю чергою речник Повітряних сил Збройних сил України Ілля Євлаш 6 травня заявив, що окупанти найближчим часом можуть повторити масовані обстріли України. Імовірно, ворог готується до атаки на енергосистему.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.05.2024 22:39