Фото: Донецька ОВА

Росія вночі влаштувала черговий терор Курахового на Донеччині: сім ракет поцілили у будинки, школу й дитсадок (фото)

У ніч на 4 січня російські терористи здійснили ракетний удар по місту Курахове, що на Донеччині. Внаслідок ворожої атаки зруйновано дитсадок, школу, профілакторій і кав'ярню. Також пошкоджені багатоповерхівки.

Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації (ОВА) Вадим Філашкін у Telegram-каналі.

"По Кураховому опівночі росіяни випустили сім ракет С-300, зруйновані дитсадок, школа, профілакторій і кав'ярня, пошкоджено численні багатоповерхівки. Також у Курахівській громаді поранено людину і пошкоджено п'ять будинків у Гострому, обстріляні Острівське, Вовченка і Ганівка", — йдеться у повідомленні.

Як зазначив очільник Донецької ОВА, внаслідок ворожого обстрілу по Авдіївці загинула одна людина, а одна — дістала поранення. Ще один потерпілого зафіксували у Торецьку.

"Всього за добу росіяни вбили одного жителя Донеччини, поранили ще трьох", — наголосив Філашкін.

Нагадаємо, зранку 3 січня російські загарбники завдали удару по житловому сектору м. Гірник Покровського району Донецької області. Внаслідок обстрілу поранено хлопця 2007 року народження. Зазначається, що юнака виявили рятувальники під час обстеження місця події. Потерпілому надали домедичну допомогу та  транспортували до лікарні. Повідомляють, що внаслідок ворожої атаки пошкоджено п'ять приватних житлових будинків, лінія електропередач і три транспортні засоби.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.01.2024 12:41