Фото: ОК "Північ"

Росіяни намагалися проникнути до України через Сумщину: двоє місцевих жителів загинули

У понеділок, 3 липня, ворог намагався проникнути до України через Сумську область. Унаслідок цього загинули мешканці прикордонного населеного пункту.

Про це повідомили в прес-службі Оперативного командування "Північ".

Так, після невдалої спроби проникнення на територію України, рашисти у своїй звичній манері відкрили вогонь по цивільному населенню з метою залякування.

"Відомо про загибель двох мешканців прикордонного населеного пункту та поранення ще одного. Розслідування обставин надзвичайної ситуації триває", — написали військові.

Мешканців прикордонних територій вкотре закликали евакуюватися з небезпечних районів та населених пунктів, які перебувають у близькості до ворога, аби мінімізувати загрозу життю і здоров’ю.

Нагадаємо, уранці 4 липня російські військові завдали потужного удару по центру села Буда-Вороб'ївська Новгород-Сіверського району. Унаслідок цього поранення дістали троє осіб. 

Додамо, зросла кількість жертв від атаки БпЛА по Сумах 3 липня. Станом на ранок вівторка відомо, що три особи загинули, ще 21 — отримала поранення. Раніше повідомлялося про двох загиблих й 19 поранених.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.07.2023 13:08