Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Росіяни вночі вдарили по Сумах "шахедами": критичну інфраструктуру міста перевели на резервне живлення

У ніч на понеділок, 6 травня, російські загарбники здійснили масований обстріл ударними дронами-камікадзе типу "Шахед" по Сумах. У зв'язку з цим енергетики перевели об'єкти критичної інфраструктури міста на резервне живлення.

Про це повідомив начальник Сумської міської військової адміністрації Олексій Дрозденко.

"У зв'язку з масованою атакою "Шахедів" на місто, об'єкти критичної інфраструктури переводяться на резервне живлення", — написав він у Telegram.

Посадовець наголосив, що водопостачання та лікарні будуть забезпечені резервним живленням "в повному обсязі". Крім того, у Сумах розгортаються "Пункти незламності".

"Роботи з відновлення енергетики вже почали. Поступово буде повертатися світло", — додав начальник МВА.

Зазначимо, що окупанти випустили дрони по Сумах після опівночі. Близько першої години військові закликали мешканців перебувати в укриттях, а о 01:53 було оголошено відбій загрози.

Нагадаємо, у ніч на 5 травня рашисти також обстрілювали Україну "шахедами", у деяких областях було зафіксовано пошкодження інфраструктурних об'єктів. Зокрема, через падіння уламків й влучання у Дніпрі виникли декілька пожеж, а також була пошкоджена  багатоповерхівка. До того ж у Слобожанській громаді на Дніпропетровщині потрощені дві автівки й зачепило магазин. Про постраждалих через ворожу атаку не повідомлялося.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.05.2024 07:01