Скріншот з відео

Рятувальники залучають БТРи для ліквідації наслідків негоди в Одеській області (відео)

У ніч на 27 листопада на Одещині тривають роботи з ліквідації наслідків негоди. Всі служби продовжують працювати у посиленому режимі, а на деяких заметених ділянках рятувальникам доводиться залучати навіть бронетранспортери. 

Про це у Telegram повідомив керівник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер. За словами чиновника, на півдні області призупинилися опади, що дає змогу продуктивніше працювати службам. Поки складно в Одеському районі, але всі працюють.

"Ще раз звертаюся до жителів Одещини та гостей регіону: поки вирує негода, прошу зайвий раз не виходити з дому та не сідати за кермо. Бережіть себе та не обтяжуйте роботу рятувальних служб!" — написав Олег Кіпер.

Нагадаємо, 26 листопада в Одесі та області різко погіршилася погода. На дорогах утворилася ожеледиця, регіон засипало снігом. Через посилення негоди рух на автодорозі М-15 Одеса — Рені в напрямку на Бухарест перекрито для всіх видів транспорту. Крім того, в Білгород-Дністровському районі зі снігового замету витягли автомобіль швидкої допомоги.

Через негоду 27 листопада в Одесі та Київській області у школах запровадили дистанційне навчання. Водночас дитячі садки працюватимуть. Повідомлялось, що через складні погодні умови знеструмлено близько 400 населених пунктів у 10 областях. Найважча ситуація в Одеській області.

Також у тимчасово окупованому Криму з 26 листопада вирує сильний шторм. Вітер вириває дерева з коренем та зносить дахи будівель. Море, яке вийшло з берегів підтопило ділянки автотраси Саки — Євпаторія. Окрім того, в Євпаторії море змило всі окопи, які викопали на пляжі рашисти. Окупаційна влада заявила про початок евакуації жителів Євпаторії із підтоплених будинків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 27.11.2023 06:13