Фото: Офіс президента

Ситуація на фронті та звільнення полонених: Зеленський провів засідання Ставки

У понеділок, 29 квітня, президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача.

У своєму вечірньому відеозверненні гарант розповів, що у ході засідання було обговорено ситуацію на фронті, а також питання визволення українських воїнів із російського полону.

"Сьогодні ж провів Ставку. Доповідь Головкома Олександра Сирського, розгорнута доповідь. Фронт. Наші позиції. Найбільш гарячі напрямки. Постачання, якого ми очікуємо. Була й доповідь керівника ГУР, керівника СБУ, представників Координаційного штабу — щодо перемовин про звільнення полонених", — розповів президент.

Він також додав, що на сьогодні надзвичайно важливо, щоб із боку нашої держави була чітка комунікація з рідними полонених.

"Щодо кожного прізвища, щодо кожної людини має бути ясність — настільки, наскільки це можливо, — яка робота ведеться, щоб наші люди повернулись додому. Я дякую всім, хто справді дбає про наших людей і всю нашу державу, дякую кожному й кожній, хто допомагає Україні! Дякую всім, хто б’ється проти російського зла", — зауважив гарант.

Нагадаємо, 29 квітня президент Володимир Зеленський під час спільної прес-конференції з генеральним секретарем Північноатлантичного альянсу Єнсом Столтенбергом заявив, що на сьогодні рівень потужності української армії та перехоплення ініціативи над ворогом залежить від декількох чинників. Зокрема, найважливіший пункт — поставка Силам оборони "конкретного" озброєння.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.04.2024 22:27