Міністерство закордонних справ України. Джерело: Вікіпедія

"Свідчення відчаю": у МЗС України офіційно прокоментували оголошення Зеленського в розшук у Росії

Те, що міністерство внутрішніх справ Росії оголосило президента України Володимира Зеленського в розшук, є "свідченням відчаю" російської державної машини.

Про це заявила прес-служба Міністерства закордонних справ України.

"Російські повідомлення про нібито оголошення МВС Росії у розшук президента України Володимира Зеленського є свідченням відчаю російської державної машини та пропаганди, які не знають, який іще новинний привід вигадати для привернення уваги", — йдеться в заяві.

В українському відомстві принагідно нагадали, що, на відміну від нікчемних російських оголошень, ордер Міжнародного кримінального суду на арешт російського диктатора Володимира Путіна за підозрою у вчиненні воєнних злочинів є цілком реальним і підлягає виконанню в 123 державах світу.

Раніше стало відомо, що міністерство внутрішніх справ Росії оголосило у розшук українського президента Володимира Зеленського. В Офісі президента України порадили росіянам пошукати "совість і здоровий глузд".

Нагадаємо, що наприкінці березня Басманний районний суд Москви заочно заарештував на два місяці очільника Служби безпеки України Василя Малюка у справі "про публічні заклики до тероризму". Його також оголосили у федеральний та міжнародний розшук.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 04.05.2024 18:36