"Свято надії та віри у перемогу": Залужний привітав військових з Різдвом

Головнокомандувач Збройних сил України, генерал Валерій Залужний у світле свято Різдва Христового звернувся до захисників, які нині зі зброєю в руках боронять нашу землю від російських загарбників.

У привітанні генерал також закликав українців вшанувати у ці дні тих, кого зараз немає з нами поруч, хто віддав своє життя за нашу країну, правду і свободу.

"Дорогі побратими й посестри! Вітаю вас зі світлим Святом Різдва Христового! Усіх солдатів, матросів, сержантів і офіцерів, усіх воїнів, які зі зброєю в руках б'ються за те, щоб світ не поглинув морок. Вшануймо у ці дні тих, кого зараз немає з нами поруч, хто віддав своє життя за нашу країну, правду і свободу", — закликав Залужний у привітанні.

Головком наголосив, що Різдво — це велике свято надії та віри у перемогу світла над темрявою й добра над злом.

"Я дякую кожному захиснику, кожній захисниці, хто бореться й наближає нашу Перемогу! Христос народився! Славімо Його!" — сказав він.

Нагадаємо, раніше з Різдвом привітав українців президент Володимир Зеленський. Він заявив, що "зрештою темрява прогрАє, зло прогрАє, а зараз це наша спільна мета, спільна мрія".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 25.12.2023 03:28