Фото: Андрій Лунін / соцмережа X "Реала"

Тренер "Реала" зробив остаточний вибір між українцем Луніним і його конкурентом

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті зробить ставку на українського голкіпера Андрія Луніна. Наш земляк виграв конкуренцію у Кепи Аррісабалаги до повернення у стрій Тібо Куртуа.

Про це повідомляє Defensa Central.

Джерело запевняє, що гра Андрія Луніна в попередніх поєдинках переконала Анчелотті в тому, що основним у воротах має бути українець, а не Аррісабалага. Про своє рішення італійський наставник оголосив на тренувальній базі "Вальдебебас".

Що чекає Луніна після повернення Курта

Defensa Central зазначає, що Андрій Лунін буде грати до тих пір, поки не повернеться в обойму Тібо Куртуа, який порвав хрестоподібні зв’язки коліна перед початком сезону. Раніше з'явилась інформація, що бельгієць випереджає терміни відновлення і його повернення може відбутися на початку квітня.

Найближчий поєдинок "Реала" — домашнє дербі з мадридським "Атлетіко", яке відбудеться 4 лютого. Потім команда Луніна зіграє з "Жироною" в чемпіонаті Іспанії та з "Лейпцигом" у Лізі чемпіонів.

Статистика Луніна та Аррісабалаги

24-річний українець провів 31-й матч за іспанську команду. Тепер в його активі 10 "сухих" ігор, в інших він пропустив 31 гол. У Кепи 18 поєдинків за мадридський гранд, в яких він пропустив 18 голів, ще у семи матчах йому вдалось втримати власні ворота на замку.

Цікаво, що наприкінці грудня вже повідомлялось, що головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті не буде довіряти українському голкіперу Андрію Луніну місце в основному складі "вершкових". На цій позиції буде домінувати конкурент нашого земляка Кепа Аррісабалага.

Нагадаємо, на початку листопада до команди тижня у Лізі чемпіонів за версією УЄФА увійшли український голкіпер "Реала" Андрій Лунін та грузинський захисник "Шахтаря" Гіоргі Гочолейшвілі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 03.02.2024 15:09